Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τo AKEΛ στο πλευρό των λαθρομεταναστών, ενώ το ΕΛΑΜ στο πλευρό των απόρων συμπατριωτών μας

To AKEΛ στο πλευρό των λαθρομεταναστών, ενώ το ΕΛΑΜ στο πλευρό των απόρων συμπατριωτών μας
Όπου λαθροτουρκομαχαλάς, το ΑΚΕΛ πρώτο σε αντίθεση με το πραγματικό Λαϊκό Κίνημα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) που είναι πρώτο στο κοινωνικό έργο, στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού της Κύπρου, στο οποίο σπεύδουν να συμμετάσχουν και υποστηρικτές του ΑΚΕΛ.
Σε μία στημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αχαρακτήριστου αλτρουισμού, αντιπροσωπεία του κομμουνιστικού κόμματος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου και μετέφερε στους ''πρόσφυγες'' από τη Συρία που διαμένουν εκεί, διάφορα είδη, όπως παιδικές τροφές, παιγνίδια, σκεπάσματα και ρουχισμό.
 
Στ' αλήθεια, ποιος θυμάται, έστω και μία φορά κάποια ανάλογη κίνηση από το ΑΚΕΛ προς τους δοκιμαζόμενους Ελληνοκύπριους συμπολίτες μας; H απάντηση είναι, κανείς, γιατί πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όλα αυτά τα χρόνια να βγάλει ούτε ένα σεντ από την τσέπη του και να το παρέχει στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, χτυπημένοι από την οικονομική εξαθλίωση.
 
Το μόνο Κίνημα που παρέχει ακατάπαυστα βοήθεια στον κόσμο, μέσω συχνών Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων Αλληλεγγύης σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). 
Το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα, το οποίο πράττει με ζήλο το αυτονόητο, χωρίς να λαμβάνει ουδεμία απολύτως κρατική χρηματική επιχορήγηση όπως τα κόμματα των πολιτικάντηδων, που αδιαφορούν πλήρως για το γίνεται έξω στην κοινωνία. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε την μεγάλη διανομή σχολικών που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, για βοήθεια των απόρων μαθητών, το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
 
Το παράδοξο της υπόθεσης επιβεβαιώθηκε δε, όταν μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, ανέφερε ότι η επίσκεψη στη Κοφίνου δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτελεί έκφραση του ''ενδιαφέροντος'' του ΑΚΕΛ, του ''Λαϊκού'' Κινήματος, για ένα τόσο σημαντικό θέμα, που απασχολεί όχι μόνο ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, προσθέτοντας ότι μετέφεραν τη συμπαράσταση τους σ’ αυτούς τους βασανισμένους ανθρώπους. Το ΑΚΕΛ έχει πλήρη μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει στην ενδοχώρα και ξαφνικά αφυπνίστηκε και αγωνίζεται για το διεθνές δίκαιο; Παράξενα πράγματα ειλικρινά, σύντροφοι...
 
Πρόσθεσε επίσης και δω είναι το άκρον άωτον της καταφανούς υποκρισίας που τους χαρακτηρίζει, ότι έχουμε και εμείς ως λαός εμπειρία από προσφυγιά, κι ότι ακόμα βιώνουμε το πρόβλημα της προσφυγιάς εξαιτίας της εισβολής και της κατοχής. Mα μέχρι χθες δεν ήταν που οι ίδιοι τους κατέθεταν πολύχρωμα γαρύφαλλα σε τάφους των αδικοχαμένων αδελφών τους τουρκο''κυπρίων'' στα κατεχόμενα, ή μήπως κάνουμε λάθος; Αρκετά λοιπόν με το θέατρο! Οι μασκαράδες αυτοί έχουν το απύθμενο θράσος να υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας!
 
Είπε όμως και το εξής τραγελαφικό, πως ό,τι άλλο χρειαστούν οι αρχές, αυτοί θα είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν εθελοντικά, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν. Κι επίσης πως το ΑΚΕΛ και το ''Λαϊκό'' Κίνημα έχουν εξαγγείλει εκστρατεία συλλογής απαραίτητων ειδών για να βοηθηθούν αυτοί οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι και ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και σε αυτή την εκστρατεία που κάνουν αυτοί, όπως κάνουν και άλλοι. Δηλαδή εν ολίγοις, άλλοι κάνουν εισφορές και το κόμμα τους πουλάει μούρη καλού ανθρωπιστή κι ανοιχτοχέρη, χωρίς να χαλάσει σεντ από το ταμείο του. 
Διερωτόμαστε όμως πότε έπραξαν κάτι ανάλογο, στην περίπτωση που οι Έλληνες της Κύπρου ήθελαν ένα χέρι βοηθείας, αφού βρίσκονται στα όρια της φτώχειας απόρροια της Οικονομικής πολιτικής του σαθρού Πολιτικού Συστήματος, στο οποίο ΟΧΙ ΜΟΝΟ συμμετέχει το ΑΚΕΛ αλλά φέρει και τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Βλέπετε η ευαισθησία τους είναι επιλεκτική, αλλά δυστυχώς σύντροφοι ο λαός δεν έχει επιλεκτική μνήμη αλλά ούτε οι δικοί σας πλέον δεν θα σας ψηφίσουν...
 
Όσο και να προσπαθούν λοιπόν οι μειοδοτικές παρατάξεις να μας κάνουν πέρα, πουλώντας φούμαρα στον κυπριακό λαό, πάντα θα αποτυγχάνουν. Η μοναδική Φωνή Αντίστασης που όλοι αντιμάχονται, δε θα σιγήσει ποτέ! 
Γιατί είναι αυθεντική, κι έχει Ψυχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...